Täyteläinen lohipasta

Nam, nam ja vielä kerran NAM! Tässä tulee nimittäin ohje, jota mun on tehnyt mieli aivan uskomattoman kauan. Mä en ole tehnyt hirveästi lohipastaa, sillä joskus kolme vuotta sitten tein aika tylsän makuista lohipastaa ja sen jälkeen mä jotenkin en enää viitsinyt sitä tehdä. Onneksi kuitenkin kokeilin uudestaan ja tästä reseptistä tuli niin taivaallinen, että oon syönyt tätä nyt monta päivää putkeen ja ei muuten kyllästytä!
Tää lohipasta on aivan super nopea valmistaa, sillä sun ei hirveästi täydy keitellä ja paistella mitään. Tämä on varmaan yks nopeimmista ruuista, mitä mä olen koskaan tehnyt. Tässä pastaohjeessa yhdistyy täyteläiset ja raikkaat maut, mikä tekee tästä niin sairaan hyvää. Mä käytin tässä savulohta ja kylmäsavulohta, mutta jos käytätte vain yhtä lohta niin suosittelen kylmäsavulohta. Pastana käytin ihan tavallista tuorepastaa, mutta mun mielestä pastaksi käy ihan mikä vaan miellyttää ketäkin. Mut hei, nyt reseptin pariin!

Täyteläinen lohipasta
- 150g kylmäsavulohta
- 150g savulohta (tai pelkästään 300g kylmäsavulohta)
- kevätsipulinippu
- 2dl kuohukermaa
- 1 sitruunan mehu
- 2rkl ranskankermaa
- 100g parmesania
- suolaa
- voita
- n. 400g pastaa (itse käytin tuorepastaa)
